Prodaja stanova na Zlatiboru [PRODATO]

Prodaja stanova -apartmana na Zlatiboru u naselju Obudojevica , ulica Bregovi , novogradnja , useljivi stanovi , mogućnost kupovine na kredit , moguć povraćaj PDV-a ukoliko je prva nekretnina . Preostali su stanovi kvadratura 31.69m2 , 40.23m2 ,83.00 m2 . Cena od 1000-1250 eur po m2 . 

Objekat je smešten u mirnom delu Zlatibora, na 10 min laganog hoda od centra u naselju Obudojevića. Lokacija je idealna za život, odmor I relaksaciju, kao I za izdavanje. Od objekta se pruža predivan pogled na tornik.

Spratnosti je su+p+2, gradjen po rešenju o gradjevinskoj dozvoli broj rop-caj-16566-cpi-1/2018.

U objektu se nalazi 12 stambenih jedinica, neto površine od 32-42m2, od kojih svaka poseduje vlastito parking mesto koje je uračunato u cenu stana.
Objekat je projektovan u zlatiborsko planinskom stilu I gradjen je od najkvalitetnijih gradjevinskih materijala. Spoljna stolarija je šestokomorna pvc, sa aluminijumskim roletnama. Fasada je termoizolovana, završno obradjena silikonskim malterom u kombinaciji sa prirodnim drvetom, a sve u skladu sa prirodnim ambijentom. Završna obrada stepenišnog prostora je mermer, a ograde na stepeništu I terasama stanova su od kovanog gvoždja. Obrada podova u stanovima je egzotični parket velikih dimenzija. Kupatila su obložena italijanskom keramikom renomiranih proizvodjača prve klase, sa sanitarijama prve klase (ugradni geberit). Ulazna sigurnosna vrata na stanovima su uvoz iz eu- ne kineska. Sobna vrata su od medijapana završno obradjenog farbanjem poliuretanom. Sobna vrata su enterijerski uklopljena sa podnim lajsnama. Grejanje je rešeno električnim kotlovima najnovije generacije koji su postavljeni u svakom stanu, sa razvedenom instalacijom I grejnim telima. Grejanje će posedovati automatiku sa mogućnošću uključenja I isključenja sa bilo koje lokacije. Objekat je opremljen wi-fi I kablovskom instalacijom.

SVE INFORMACIJE MOŽETE NAS KONTAKTIRATI PUTEM NAŠE KONTAKT FORME ILI PUTEM TELEFONA 063/222-997 i 063/452-348 , radnim danima od 08h do 16h možete dobiti informacije i putem fiksnog telefona 011/2457-325

Deli Tvituj Pin it