Firma Trinus d.o.o je porodična građevinska firma koja je osnovana 09.09.1992 godine i koja je sa sedištem u ulici Dr Zore Ilić Obradović br. 7 u Beogradu. Firmu su osnovali Miroslav Gajić  po zanimanju diplomirani inženjer građevine i Svetlana Krinulović Gajić po zanimanju diplomirani inženjer saobraćaja.  Prvih par godina bavili smo se izgradnjom porodičnih kuća i u tom periodu stekli poštovanje i  pridobili poverenje zadovoljnih klijenata. U tom periodu firma je funkcionisala samo na preporuku zadovoljnih klijenata bez reklamiranja. Nakon  četri godine rada Trinus d.o.o prelazi na viši nivo poslovanja i počinje da učestvuje na javnim tenderima. Vrlo brzo zahvaljujući  niskim cenama i odličnim kvalitetom se pozicionira kao uspešan izvodjač građevinskih radova  kod svih većih državnih institucija, pocev od zdravstva, policije, školstva i drugih. Do današnjeg dana Trinus nema nijednu negativnu referencu kod ovih državnih institucija i važi za jednu od najsigurnijih izvođača građevinskih radova.

Od 2000. godine Trinus prelazi na još jedan viši nivo poslovanja tako što počinje da investira u izgradnju stambenih zgrada. Nakon smrti jednog od osnivača Miroslava Gajić-a 2003 . godine, njegov stariji od dva sina Vladimir Gajić po zanimanju inženjer građevine preuzima firmu i nastavlja  da je unapređuje povećavajući poslovni kapacitet. Nakon završenih studija 2010.godine priključuje se  i mladji sin Predrag Gajić po zanimanju  master inženjer građevinarstva  u vođenju firme. Od osnivanja do dana današnjeg izgradili smo mnoštvo prelepih stambenih zgrada, porodičnih kuća, jednu crkvu kao i mnogo manjih objekata, rekostruisali smo veliki broj objekata, kao i objekata koji su pod zaštitom zavoda za zaštitu spomenika.

Osnovna delatnost  firme Trinus d.o.o Beograd je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada, kao i rekonstrukcija i adaptacija svih objekata visokogradnje kao i projektovanje i uređenje enterijera. Imamo mogućnosti i za izradu puteva pomoću naših kooperanata .